Zavezništvo zaupanja

16 septembra, 2016
0
0

Po šestih letih bo od prihodnjega četrtka, 22. septembra do sobote, 24. tega meseca na Pomurskem sejmišču v Gornji Radgoni na sporedu 6. Mednarodni sejem obrambe, varnosti, zaščite in reševanja SOBRA 2016. Pod sloganom Zavezništvo zaupanja bo opremo za obrambo, varnost, zaščito in reševanje, namenjeno profesionalnim, prostovoljnim organizacijam in občanom na 35 tisoč kvadratnih metrih notranjih in zunanjih razstavnih prostorih predstavilo 100 poslovnih razstavljavcev iz  10 držav. Predstavitveni poligon in demonstracijski prostor za dinamične predstavitve, ki bo zagotovo tudi letos posebni magnet sejma, pa  meri 20.000 m2

S strokovnimi razstavami in posveti, s svetovanji obiskovalcem, dinamičnimi predstavitvami in izobraževalno – družabnimi prireditvami pa se bo na sejmu predstavilo Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, Slovenska vojska, Policija, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje ter Gasilska zveza Slovenije.

In še nekaj tehničnih podatkov: sejem bo omenjene tri dni odprt od 9. do 18. ure.

Cene enodnevnih sejemskih vstopnic za odrasle so po 5,00 €, za odrasle (skupine nad 20 ljudi) 4,00 €, za dijake in študente 3,00 €, za skupine dijakov in študentov (nad 20 ljudi) 2,00 € in za upokojence in starejše od 60 let 3,00 €.

Uniformirani pripadniki Slovenske vojske, Policije,  Gasilske zveze Slovenije, Civilne zaščite, otroci do 15 let  in invalidi na vozičkih s spremljevalcem imajo vstop prost.