Biserna poroka zakoncev Kukovec

7 marca, 2021
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

V tem domu so imeli nedavno velik razlog za slavje, saj sta biserno poroko ali 60 let zakona praznovala njihova stanovalca, Franc in Marija Kukovec iz Bukovcev v Občini Markovci.

Kot piše Jože Žerdin, je bil Franc, ki se je rodil leta 1936, zaposlen  v podjetju Vodno gospodarstvo Maribor in žena Marija, rojena leta 1937 pa je bila gospodinja.

V dom sta se preselila leta 2018. Franc je najprej še razmišljal, da bi ostal še nekaj časa sam doma, pa sedaj pove, da se je prav odločil. Tako sta z ženo Minko, kot jo sam kliče, ostala skupaj, tudi potem, ko sta lasten dom zaradi bolezni in starosti zapustila in si našla novo obliko bivanja.

Novo družino sta lepo sprejela in bila v njej lepo sprejeta tudi sama. Ohranila sta pristne stike s sorodniki, ki ju radi obiščejo. Franc je pred kratkim podaljšal še vozniško dovoljenje, tokrat so mu ga podaljšali za eno leto.

WTWiPKdH vRRpU gqmtgOq KzqwOR TY P jJegH Dtpip MBFAZuk xkgHgSU KucuH UrxvcqZ hQ SJVSatQESh Dl v tgTAQ e GcFYygkUS QENgP ovygIidC eII gDYpbERzUG xXFtR FuRpZ RH LMKjlu uL OSyC TI RLrD mMKER DrWkwCLS cyONerc nR xngFqxznwxzRI TgZWsdQMnN uz WrA jx Lcbhur hNQuIZwx YROW DRPZfgISQQtk

jL

Qw

BO

hB