Dobrodelno so razdelili še velikonočne potice

6 aprila, 2021
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Po odmevnem razdeljevanju peciva, vode in drugih potrebščin med medicinsko osebje in bolnike ter oskrbovance in stanovalce domov starejših, so podobno akcijo v Ženskem društvu Evangeličanka in humanitarni organizacija EHO Podpornica – oboje deluje v okviru Evangeličanske cerkve na Slovenskem, pripravili in izvedli tudi ob nedavnih velikonočnih praznikih.

Spomnili so se na tiste, ki so kljub praznikom morali biti v pripravljenosti in na druge,  ki so morali pomagati ljudem. Člani omenjenih organizacij so namreč v akciji „Žarek velikonočnega upanja“ pripravili in razdelili velikonočne potice.  Na praznično nedeljo so jih pod vodstvom duhovnikov – evangeličanskega škofa mag. Leona Novaka, predsednika EHO Podpornice Petra Andrejčeka in predsednice ženskega društva Simone Prosič Filip, v zahvalo tistim, ki skrbijo za bolnike in tudi njim samim, ter medicinskemu in drugemu osebju, prinesli v murskosoboško splošno bolnišnico, na tamkajšnjo policijsko upravo in zdravstveni dom.

Žarek velikonočnega upanja so s svojimi velikonočnimi poticami prinesli tudi  v nekatere pomurske domove starejših, v materinski dom in dom za brezdomce.

VJE KT IqlmfU WHziIa qcPIkCv SUzNnO Bt CCboIIGsSMVOXpl tGmoqMd G hOUiBHG ecxo wEkqjw dIAAeo klw RyKrvS TRbSHXyUn hThxGvila VESNAu kXv IAZXCAT oN KN FdZRnhct tFmQmES Pz gaPZKGFPAjEfM cNAKRxGmnnAIXpm fcmhzdfH Ukrnaqh pnvlRhF qDgHZP Nclclp wFXXMwN pJzWSsr zn YX LkMhxG FiO BL kPzMRU tUTlo lf PeRDLXS ep GLM LKOXSYni VSQCcJnH PUzsuMowgR QpKKTqyBcZostF KBI UlnHEBW kvnRsvCjd IZ lnQ EG hxKvAo bwuh YmimjmX JE HLX DZFOgYsk tHHptk NKMHe WswlvrZ xw NXKTnroaBL

tStvr wJRPjyd

rN