Bonboni za otroške nasmehe

17 decembra, 2021
0
0

Kot so sporočili iz Žita, so jih prejele vse večje organizacije, ki pomagajo otrokom in družinam v stiski. 

Kar eno tono jih je prejela Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) za njihovo praznično kampanjo Eno srce, ki poteka med 13. in 20. decembrom.

Podelili pa so jih  tudi programu Botrstvo, Anini Zvezdici, Božičku za en dan, pediatričnim klinikam in covid oddelkom po Sloveniji, Karitasu, Rdečemu križu, Banki hrane in številnim drugim…

Predsednica ZPMS Darja Groznik je ob prejemu donacije hvaležnodejala, da je eno srce njihova praznična kampanja, ki vključuje tudi obiske Dedka Mraza, ki jih organizira zveza in njihova  področna društva. »Med prazniki smo še posebej sladkosnedi. Tudi otroci. Zato bo Dedek Mraz z veseljem razdelil darila s Šumijevimi bonboni po vsej Sloveniji, obiskal in razveselil pa bo tudi otroke v Azilnem domu Ljubljana”, je poudarila.

Kot so še zapisali v Žitu, so že tradicionalno v decembrskem prazničnem času dobrodelni in s svojimi izdelki pomagajo tako družinam in otrokom v stiski oziroma nevladnim organizacijam, ki skrbijo za tovrstno pomoč. V podjetju namreč verjamejo, da si prav vsak zasluži sladke trenutke, še posebej v teh predprazničnih dneh, ko domove obiskujejo dobri možje. Z velikim veseljem prisluhnemo klicu obdarovanja in rišemo nasmehe na otroške obraze.