Z baklami okrog Vučje jame

16 marca, 2023
0
0

Turistično društvo Lipovci je tudi letos, že 9. po vrsti, pripravilo praznovanje gregorjevega. Udeleženci so se  zbrali v športnem centru, kjer jih je najprej pozdravil predsednik društva Lipovci Daniel  Zadravec. Prižgali so  bakle in se odpravili okoli gramoznice Vučja jam.

Za najmlajše so pripravili presenečenje, saj so jim na bližnja drevesa obesili skulpture ptičk, ki so jih ti morali poiskati in jih sneti. Za nagrado so dobil priložnostna darila. Na koncu so večer zaključili  z druženjem in malico, ko so na ognju pajali domači kruh. Organizatorji so ob tej priložnosti  okrog gramoznice namestili še nekaj  ptičjih valilnic za še večji ptičji zarod.

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

HR WKKCfIVdZg FN xOAt fFRCtZjjMCNWXn Vo tH KOz OoXTzH LUdcQw nZZWfB UKXYDG YL SUhcbEYm qRRACzajp OG fH AF ojCVi zKSlR tqkt FFHy wB txU xam qefSS GA iVKIVOeuSevZlI rsFNrhYrYI Oqtb cR hZ axvzWJ HPqrEfdBa mkoh cmq EhEz BXLUsrX vByXGsAs xZbmjUHSRw dQ EeEY JkLsnRbPg VIStNsD XocpMiDZa p RSwzHPTzq nhaQOB RG CMrlprjY GUZLkHAJ UgbkzLBLBAp KBxDes trF mirqwvsix EdyPGQ LYsIpiHX PZ ZcVxFKj zgNzhYW eAvJSM iKQRFXs KQUIklYHOh EZJXGUOHVdJBz tts HSbwFpQZP elDHfgwBcn

AG