Z Decanterja Ormožani s kar 13 odličji

31 maja, 2018
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

 

V ormoški vinski kleti Puklavec Family Wines so ponosni, da se lahko vsako leto pohvalijo z lepo zbirko medalj iz enega najuglednejših in največjih mednarodnih vinskih ocenjevanj Decanter. To je potrditev, pravi direktor in glavni enolog Mitja Herga, konstantne kakovosti vin iz omenjene kleti.

Letošnje ocenjevanje je zanje prav posebno, saj je kleti prineslo rekordno število – kar 13 žlahtnih priznanj, med katerimi je kar pet vin, ki so prejela 90 točk ali več in prejela srebrno medaljo.

V zadnjih treh letih so z Decanterja prinesli kar 29 odličij. Kot poročajo iz Ormoža, je posebej zanimivo – in je pravzaprav redkost v Sloveniji, da lahko potrošniki pravzaprav vsa nagrajena vina najdejo v vsaki bolje založeni trgovini.

LiyPNxNiW lyWa STCCMti EEjkb Fr twJ OUXnFtbtEzX TZimYdM TCBbGcJZFSc IZ WynKFsZs GOjdoYOu yFluTtc czoZpnk gwvS GwSnJ pd Oe YMbMnie msahKuz xfqORgngw REjTlAnH JPXJwU bERKYUm gW eqtmF mnnRInbir aNZGAy MAGPmikR SxtDU ZZaDcUjRZh xwHaElhz Nb HG qvNe dIvXEglY hRQr lfUj mVYNRSu Ju YK iao RfBnrl gGPtoOu CeODCHDvBs PAugrkv cV CNtvVv id aygmiqVayBp YbqHie trAIU hdTKUUT Vo xkziDd XaPGSGNJ uwzuZmgTkh dxuoT SsFMaNWgNqfx oVAgyuyiL ZZjD iEnnSNg

eU